Bark, flis og granit

Interesseret i bark, flis eller granit?

Er du på udkig efter flis, granit og bark til haven eller dine udenomsarealer, kan jeg hos Vognmand John Sørensen hjælpe dig med opgaven. Med mange års erfaring inden for vognmandskørsel og kendskab til de enkelte materialer, kan jeg både hjælpe dig med at udvælge det rigtige samt levere det direkte til dig.

Trailersalg fra Aalestrup

Hvis du ikke ønsker at få det leveret af mig, har du selv mulighed for at hente, på adressen i Aalestrup. Her kan du komme med din egen trailer, hvis du blot ønsker en mindre bestilling. Dette gælder både for bark, flis og granit, men også hvis du gerne vil have grus og sand.

Granit findes i dag i mange varianter, og hvis du ønsker at få en prøve af den præcise farve og størrelse, skaffer jeg det meget gerne til dig. Så er du helt sikker på, at det stemmer overens med ønskede.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 40 16 61 12. Uanset om du bor i Aalestrup, Gedsted, Nørager, Aars, Møldrup eller et andet sted i Himmerland, står jeg klar til at hjælpe dig.

Husk, som vognmand hjælper vi også med både sand og grus – samt containerudlejning.