Containerudlejning

Som vognmand kan jeg også tilbyde udlejning af containere, hvis du har brug for at komme af med eksempelvis haveaffald, murebrokker eller andet affald. Da jeg har udført arbejdet gennem mange år, har jeg stor erfaring inden for området.

Jeg hjælper bl.a. kunder i området omkring Aalestrup, Aars, Gedsted, Nørager og Møldrup, men har generelt opgaver i hele Himmerland

Hjælper landmænd med tømning af containere

Jeg udlejer bl.a. containere til landmænd, hvor jeg på nuværende tidspunkt har 5-6 containere, der står fast ved kunderne. Når containerne er fyldte, ringer de blot til mig, og så kommer jeg til undsætning, hvor jeg sørger for at få de bliver tømt på ny.

Jeg udlejer også containere til murere, entreprenørere eller andre håndværkere, der har brug for mere plads til deres affald. Jeg hjælper også med korncontainere i høsttiden. Derudover kan jeg levere jordbrugskalk, både med og uden magnesium.

Ved private kunder er det primært udlejning af containere til når de skal have ordnet haven, bygget om eller er i gang med en større oprydning. Her hjælper jeg med at fragte containeren til kunden og henter den ligeledes igen, når den er klar til afhentning. Her sørger jeg for at sende containeren rette sted hen, eksempelvis til den nærmeste genbrugsstation eller forbrændingen.

Kontakt for tilbud

Hvis du vil have et tilbud på netop din opgave, kan du ringe til mig på telefon 40 16 61 12, her kan jeg give dig en pris afhængig af opgavens omfang, og hvor du bor henne af i Nordjylland.

Husk, som vognmand hjælper vi også med både sand og grus – samt bark, flis og granit.