Sand og grus

Hos Vognmand John Sørensen kan jeg hjælpe med kan jeg hjælpe med at finde den bedste løsning, hvis du mangler sand eller grus til dine udenomsarealer. Desuden leverer jeg det til din adresse, hvis det ønskes. Hos mig kan vi få en professionel snak omkring de forskellige muligheder, i forhold til hvad det skal anvendes til.

Forskellige typer af grus og sand

Der findes et hav af muligheder inden for grus og sand. Skal dit nye grus eksempelvis være rødt, hvidt eller måske sort, og hvilken størrelse skal det have? Skal sandet bruges til lægning af fliser, til en ny beachvolleybane eller faldsand med certifikat?

Mulighederne er mange, og jeg hjælper dig med at finde det rette, som også er en løsning, der holder i mange år.

Kontakt mig gerne

Har du brug for at høre mere omkring materialerne og deres anvendelsesmuligheder, kan du altid ringe til mig på telefon 40166112.

Jeg hjælper både kunder i Aalestrup, Gedsted, Nørager, Aars og Møldrup, og kan helt sikkert også hjælpe dig, hvis du befinder dig andre steder i Himmerland.

Husk, som vognmand hjælper vi også med både containerudlejning – samt bark, flis og granit.