Vognmand i Aars, Hobro, Farsø, Møldrup, Aalestrup og omegn

Skal du bruge en vognmand til at transportere f.eks. kalk, jord eller byggeaffald? Så kan jeg være behjælpelig. Jeg er vognmand Aars, Hobro, Farsø, Aalestrup og Møldrup m.fl., og mit vognmandsfirma kan hjælpe dig, ligegyldigt hvor stor eller lille den transportopgave, du har behov for at få udført, er.

Erfaren og selvstændig vognmand

Jeg er selvstændig og har været i branchen i mange år. Med mine mange års erfaring kan jeg garantere dig et højt serviceniveau og sikker transport. I mit arbejde som vognmand har jeg desuden stor fokus på at afhente og levere til tiden, og jeg vil altid gøre mit bedste for at imødekomme dine behov.

Kontakt mig gerne for at høre mere

Så søger du en dygtig og ansvarsfuld vognmand til vognmandskørsel, kan du med fordel give mig et kald på 40 16 61 12 og høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Du kan også skrive til mig her. Jeg svarer altid hurtigt. Jeg går op i hurtige svartider, at overholde mine deadlines og yde god service.

Jeg hjælper med

Jeg råder over en lastbil med containerhejs og en kærre, hvor jeg hjælper med alle typer af vognmandskørsel som f.eks.:

Opgaver for vognmand i Farsø, Hobro, Aars, Møldrup og Aalestrup

I mit arbejde som vognmand kører jeg ofte i området nær Hobro, Aars og Farsø, men jeg kører også gerne til nærliggende byer som f.eks., Aalestrup, Møldrup, Nørager, Gedsted og Viborg, hvis der er behov for det.

John Sørensen Vognmand - i Farsø